Hej där, Åsa Sjöberg

Hej där, Åsa Sjöberg

Åsa Sjöberg är sångerska och en känd musikprofil i Norrköping. Hon har även jobbat en hel del som programledare. Ofta sjunger hon i kyrkliga sammanhang. Inte minst vigslar där temat i musiken ofta är kärlek.

Namn: Åsa Sjöberg

Bor: Norrköping

Gör: Sångerska och musikprofil

Hur beskriver du din egen kärlek till musiken?

Sång och musik är så viktiga livsingredienser för mig! Som luft för att andas kanske låter klyschigt, men ett liv utan musik för mig.

Vilken är den bästa sången om kärlek som du brukar framföra?

Hur ska jag kunna välja EN sång?! Inte alla, men väldigt många sånger handlar ju om kärlek. I lördags sjöng jag på en vigsel för två unga vackra människor som verkligen hade längtat efter att få gifta sig. Det kom en pandemi emellan och även ett väldigt sorgligt dödsbud. Men nu stod de äntligen där och lovade att älska varandra i nöd och lust. De hade valt en gammal låt, L-O-V-E, som bland annat Nat King Cole har spelat in. Stunden och valet av sång blev så speciell för mig. Därför väljer jag den idag!

Publicerad den 5 november 2021

Hej livet nr 4 2021

Tema: Kärlek

Livet består av både glädje och utmaningar men också uppförsbackar och nedförsbackar. Hej livet belyser livet och de livsfrågor som många bär på. Det här numret har tema ”Kärlek” och innehåller bl a ett möte med eldsjälen Eva Lundgren Stenbom, en artikel om den sista vilan, ett besök på Cnema för att prata om kärleken till film, historian kring julhögtiden och mycket mer.